Lindur në Sarandë. Periudha e internimit 11/19/1950-10/31/1953. Sipas vendimit nr 313/5 të Komisjonit Internim Dëbimeve për internime dhe falje dënimi për persona që zhvillojnë aktivitet armiqësor: Drejtorisë së Sigurimit të Shtetit, Dega e V-të hetuesia, M. i Punëve të Brendëshme Mehmet Shehu dt. 1.10.1953 urdhëroi: lirimin nga internimi mbrenda datës 5 tetor të Nik Dhimës, drejtuar Komandës Kampit nr. 5, 6 Tiranë, Tepelenë.

 

 

Burimi: Arkivi i Ministrisë së Brendëshme, v. 1953, D. 11, f. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.