Mësues.Lindi më 4 maj të vitit 1913, në Delvinë. Më 31 dhjetor 1947, Këshilli i Gjykatës së Lartë Ushtarake e dënoi me burgim të përjetshëm. Më 3 mars 1948, Komiteti Ekzekutiv i Rrethit të Tiranës vendosi sekuestrimin e gjithë pasurisë së tij të tundshme. Fitoi pafajësinë dhe u lirua më 15 tetor 1949, për t’u burgosur sërish më vonë.

 

 

Burimi: Gazeta Zyrtare, nr. 37, 7 prill 1948, f. 2.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.