Vajza e vogël e Vehip dhe Ane Hoxhës. Internuar në Savër të Lushnjës me prindërit dhe dy motrat për 30 vjet e 6 muaj. Arsyeja ishte arratisja e vëllait, Asafit. I kërkojnë të bashkëpunojë me Sigurimin, por nuk pranon, ndaj internimi i tyre vijoi si më parë. U kthyen në Tiranë pas shembjes së regjimit. Ka shkruar librin “Duke i kujtuar më dridhet zemra” ku tregon përvojën e internimit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.