Lindi më 1927, në Lezhë. Më 17 shkurt 1959, me vendim nr. 6, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 4 vjet burg. Më pas u internua në kampin e Tepelenes.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 100.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.