I pushkatuar pa gjyq nga komunistët në mes të fshatit në gusht të vitit 1946 në atë që njihet si masakra e Gurëzit ku u godit familja Miri dhe disa burra të tjerë malësorë. Nip i Mirajve që u ndodh rastësht në Gurëz, nga Malësia.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.