Lindi më 10 dhjetor të vitit 1939, në Shkodër. Më 6 gusht 1957, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor «për përgatitje për t’u arratisur në një shtet të huaj» e «për agjitacion e propagandë» dhe dënoi me 14 vjet heqje lirie dhe me konfiskim të pasurisë. U lirua me kusht më 28 gusht të vitit 1964.

 

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist I (Tiranë: ISKK, 2012), 146.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.