Lindi më 6 dhjetor 1905. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, dhe
të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992, të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur
për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit
pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes
së tij për motive politike, më 25 mars të vitit 1946.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 5
Burimi: AISKK, F. 1, V. 2017, D. 99, fl. 32-33; F. 1, Viti 2017, D. 98, f. 398-400
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.