Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, dhe të udhëzimit nr. 2, datë
4 janar 1992, të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës
së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të
pushkatuarve pa gjyq, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes së tij për motive politike,
më 22 prill të vitit 1944.

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2017, D. 98, F. 199.
Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2017, D. 98, F. 199.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.