Lindi më 1905, në Prishtë të Skraparit. U diplomua për oficer në Itali. Ishte anëtar i qarkorit të Ballit Kombëtar dhe zv/komandant batalioni i forcave të Ballit Kombëtar, me gradën toger. Më 22 shtator 1945, u dënua me vdekje, me pushkatim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 381
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.