Lindi në Selenicë. Me vendim nr. 230, datë 3 tetor 1945, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e deklaroi fajtor si "kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave politike e qytetare, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 62
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.