Lindi më 1942, në Vlorë. Ka vuajtur burg për motive politike. Është arrestuar më 11 shtator 1959 dhe është liruar më 27 prill 1969.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 122-123.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.