Një nga të dënuarit e të ashtuquajturit «Grupi i Zëmblakut», që u akuzua se do të hidhte në erë kooperativën. U arrestua më 1959, së bashku me anëtarët e tjerë të këtij «grupi», dhe u dënua me 25 vjet heqje lirie.

 

Burimi: Nazmi Berisha – Dyzi, 20 vjet në burgjet e Enver Hoxhës: Dëshmi për periudhën prej 1959-1980, Be-rat, 1995, f. 53
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.