Tregtar. Lindi në Libohovë, më 1860. U arrestua në vitin 1947 dhe u dënua me 5 vjet burg për "agjitacion e propagandë". U lirua më 1949. U arrestua sërish më 1951 dhe u lirua në vitin 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 86
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.