Lindi në Filat, Greqi. U arrestua në dhjetor 1946. Me vendim nr. 737, 5 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 3 vjet burg. U fal me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949. Më 16 dhjetor 1955, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë. Vdiq në burg më 9 gusht 1960.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 193
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.