Lindi më 1925 në Drenovic, Berat. Më 13 dhjetor 1952, Gjykata e Beratit e dënoi për krimin bazuar në nenin 85, 185, 103, 277 të K.P me 20 vjet burg. Më 21 korrik 1973, Gjykata e Dibrës e dënoi për "sabotim, pjesëmarrës në organizatë kundër pushtetit" dhe "agjitacion e propagandë", me 14 vjet burg. Më 30 dhjetor 1969, Gjykata e Beratit e dënoi për ”agjitacion e propagandë”, me 10 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 883, 1032
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.