U vra me urdhër të Mehmet Shehut, bashkë me 20 banorë të tjerë të pafajshëm të këtij fshati, nga partizanët e Brigadës së Parë Sulmuese, më 5 mars 1944.

Burimi: https://kujto.al/si-ekzekutoi-mehmet-shehu-pa-gjyq-22-djem-dhe-burra-ne-martanesh-ja-lista/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.