Datëlindja: 1930. Vendbanimi: Peqin, Elbasan. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 8 prill 1949. Dënuar: 4 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: për tentativë vrasjeje dhe për arratisje jashtë shtetit

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.