Lindi më 1886, në Durrës. Më 13 mars 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të “vdekjes në hetuesi, për motive politike”, më 9 prill 1949.

Vinte nga një familje e njohur biznesmenësh me aktivitet ndërkombëtar. U arrestua bashkë me të vëllanë, Sadik Dakoli.

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 1040
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.