Lindi më 1938. U dënua "për motive politike", dhe më 1 prill 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e internimit nga rrethi i Shkodrës në Tepelenë, prej datës 10 prill 1951 deri më 1 tetor 1953.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 359-360
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.