U arrestua në demonstratën antikomuniste të Elbasanit në dhjetor të vitit 1990 dhe la qelitë e burgut të Elbasanit më 10 prill 1991. Sipas dosjes së Ish-Sigurimit, të dhëna nga e cila, i ka publikuar vetë Mit’hat Havari, ai ndiqej që nga viti 1982 dhe akuzohej për agjitacion e propagandë.

Në vitet e demokracisë, ka punuar si drejtues në Degët e Ministrisë së Brendshme të disa qyteteve.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.