Pader Mhill Miraj, i biri Pjetrit dhe i Prendes, lindur më 1909,  ka mbaruar Theologjin ne Rome, ish profesor e zevendes famullitar, nga Shkodra, i arrestuar me daten 20/X/1946. Me 8 janar 1948 Gjykata ushtarake e Shkodrës e dënoi me  7 vjet heqje lirie.
Burimi: AMB, Dosja hetimore-gjyqësore e Frano Gjinit
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.