Lindi në fshatin Kullaj të Postribës. Mori pjesë në kryengritjen që u bë e njohur me emrin e kësaj krahine. U arrestua po atë ditë, pas shtypjes së kryengritjes, dhe të nesërmen, më 10 shtator të vitit 1946, u pushkatua në fushë të Shtojit, bashkë me njëmbëdhjetë kryengritës të tjerë.

Burimi: Uran Butka, Kryengritja e Postribës, në «Almanak 1», Tiranë, 2011, f. 69; «Shekulli», qershor 2007.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.