Më 1 qershor të vitit 1949, me vendim 3 të Komisionit Qendror të Internim Dëbimeve, u internua familjarisht "për çështje politike" nga rrethi i Dibrës në Kampin e Tepelenës, ku qëndroi prej 1 qershorit të vitit 1949 deri më 1 qershor 1953. Më pas u dënua me dëbim deri në vitin e vdekjes, më 1988, dhe nuk iu dha triska e frontit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 495-496 dhe 504-505
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.