Lindi në Delvinë. Më 20 shkurt 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vdekjes në hetuesi për "motive politike" të Mehmet Hamzos, më 11 qershor 1948.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, Fl. 661-662
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.