Lindi më 19 shtator 1884. Më 27 maj 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit, 2 vjet burg, me vendim të Gjykatës Ushtarake të Durrësit, nr. 45, 31 gusht 1948. Vdiq në burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 1105
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.