I dënuar me pushkatim për agjitacion dhe propagandë dhe pjesëmarrje në një celulë të PSD. Ishte 31 vjeç kur u pushkatua duke lënë pas gruan, Angjen dhe dy vajza të vogla.

Nuk i janë gjetur eshtrat.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.