Lindi në vitin 1932, në Mirditë. U arrestua më 26 tetor 1953, dhe me vendim nr. 7, datë 22 janar 1954, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 226
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.