I vrarë në moshën 19 vjeç nga forcat komuniste. Pjesë e familjes Ndreu me disa anëtarë të vrarë dhe të burgosur nga komunistët për arsye të qëndresës që i bëri vendosjes së regjimit komunist në Veri të vendit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.