Lindi më 1926, në Athinë, Greqi. Më 30 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit të tij për motive politike nga 30 korriku i vitit 1949 deri më 10 shtator 1949, kur dhe vdiq në hetuesi.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, f. 54-55
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.