Pushkatuar me disa burra, sepse ishte bashkuar me të arratisurin Gjergj Vata dhe nuk kishte treguar armët.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.