Lindi më 14 mars të vitit 1922, në Korçë. Në krye të 16 viteve internim u arrestua dhe, pas afër një viti hetuesie, u dënuan me 10 vjet heqje lirie për «agjitacion e propagandë».

 

 

Burimi: Agim Musta, Visar Zhiti, Enver Lepenica, Ta-nush Mulleti, Antologjia e plagëve nën terrorin komunist, Tiranë, 2004, f. 113.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.