Lindi në Gjirokastër në 1918. Mbaroi shkollën tregtare. Tregtar grosist. Arrestohet në 1945 dhe dënohet me 20 vjet burg si armik i popullit.

Burimi: https://kujto.al/krimet-lista-30-te-pasurit-qe-u-vrane-dhe-grabiten-nga-regjimi-komunist/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.