Bashkëshortja e Shaqir Omarit. Lindi në Shkodër. Pas dënimit të të shoqit me vdekje (në mungesë), më 1945 e nxorrën nga shtëpia dhe i sekuestruan pasurinë. Më vonë u arrestua dhe bëri një vit burg. Pas lirimit, u internua në Berat. Pas arrestimit të të shoqit, u kthye në Shkodër, ku dhe vdiq më 1989.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 148.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.