Lindi në Shkodër, në vitin 1903. Me vendim nr. 301, datë 6 korrik 1950, Gjykata
Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2017, D. 108, f. 49
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.