Lindi më 1880, në Shosh. Më 26 dhjetor 1947, Gjykata e Shkodrës e dënoi për “pjesëmarrje në Ballin Kombëtar”, duke pasur funksione të ndryshme, me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave civile e politike.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 360-361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

Spiunët komunistë në Dukagjin: Po hetojmë ja ku fshihen kundërshtarët

Raporti informtav i 7 shkurtit 1945, që zbulon hetimet e bëra në fshatrat e Dukagjinit Lexo më shumë