Lindi më 1920, në Shkodër. Më 31 korrik 1992, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së përsonit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit te vrasjes pa gjyq "për motive poltike" më 25 mars 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 192
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.