Lindi më 12 gusht të vitit 1941, në fshatin Ngjeqar të Fierit. Në vitin 1966 u pushua nga arsimi dhe u dënua me dëbim nga Fieri në fshatin Ngjeqar të Fierit, nga 27 korriku i vitit 1966 deri në vitin 1979.

 

Burimi: F. 1, V. 2013, D. 9, Fl. 347-348
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.