Lindi më 1936, në Shkodër. Më 20 tetor 1986, me vendim nr. 227, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 6 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67/1, FL. 73-74
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.