Lindi në fshatin Orosh të Mirditës. U pushkatua më 17 gusht të vitit 1949, si i dyshuar për vrasjen e sekretarit politik të Komitetit të Partisë për rrethin e Mirditës dhe deputetit të Kuvendit Popullor, Bar-dhok Bibës.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.