Lindi më 1912, në Divjakë të Lushnjës. U vra me urdhër të Mehmet Shehut dhe Dushan Mugoshës, bashkë me banorë të tjerë të pafajshëm të këtij fshati, nga partizanët e Brigadës së Parë Sulmuese, më 21 tetor 1943, në Lushnje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 377
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.