Lindi në Pogradec, në vitin 1929. Me vendim nr. 6, datë 5 korrik 1979, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e spiunazhit" dhe për "agjitacion e propagandë kundër shtetit të diktaturës" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 245
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.