Lindi më 1935, në Mirditë. Babai i saj dhe dy vëllezër të pushkatuar nga regjimi komunist. Është internuar "për motive politike". Më 18 janar 1994, me vendim nr. 22, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Mirdita në Berat dhe Tepelenë, prej 1 korrik 1945 deri më 31 dhjetor 1951

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 273
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.