Lindi më 1920, në Tiranë. Është internuar "për çështje politike". Me vendim nr. 23, më 22 maj 1993, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, nga Dibra në Berat dhe Tepelenë, prej shkurt 1948 deri më 1 tetor 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 290
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.