Lindi më 1915, në Piqeras, Sarandë. Më 24 maj 1951, me vendim nr. 70, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e dënoi për «bashkëpunim me diversantët e arratisur», me 20 vjet burg konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 8-9.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.