I vllaj i Gjush Pistullit. Ka strehue për nji muej rresht në shtëpin e vet shokun Rrok Leci tash së fundit ka qenë edhe në Këshill të Lagjes Serreq, dhe si i till e ka krye detyrën ma s’mirit. Pas dënimit me burg internohet në shkurt 1945.

Burimi: https://kujto.al/shkurt-1945-burgjet-ne-shkoder-jane-plot-keta-50-armiq-cojini-ne-internim/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Komunistët shkurt 1945: Burgjet janë plot, këta 50 armiq çojini në internim!

Lista me 50 të burgosur që regjimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. Lexo më shumë