Ishte vetëm 11 vjeçe, kur forcat kufitare e vrasin me automatik teksa familja tentonte të arratisej në Ulqin. Ajo ndodhej në lundër, bashkë me të atin Pal dhe të gjyshen Zade. Ushtarët i pikasin dhe i qëllojnë me breshëri automatiku. Vritet Pali dhe Zadja, bashkë me Liljanën e vogël, e cila bie nga lundra në lumin e Bunës. Prej asaj dite, trupi i saj nuk u gjend më.

Burimi: https://kujto.al/bajraktari-i-shoshit-ne-lufte-pa-kompromis-kunder-enver-hoxhes/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.