Lindi në Dajç të Shkodrës, në vitin 1912. Me vendim nr. 5, datë 27 prill 1958, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit në bashkëpunim» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 219.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.