Lindi më 31 tetor të vitit 1932, në Vlorë. U arrestua më 1950 për "tentativë arratisjeje" dhe u dënua me 15 vjet burg. U lirua më 1962. U burgos sërish në vitin 1981 dhe u lirua më 1988.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist I (Tiranë: ISKK, 2012), 147.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.