Lindi më 1932, në Tiranë. Më 26 mars 1977, me vendim nr. 129, Gjykata e Tiranës e dënoi «për krimin e diversionit, agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor», me 25 vjet burg. Vendimi u la në fuqi dhe nga Gjykata e Lartë.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 127-128.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.