Lindi në vitin 1910, në Progonat të Tepelenës. Më 20 qershor 1945, me vendim nr. 23, Gjykata Ushtarake e Gjirokastërës e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte, spiun të udhëheqjes gjermane dhe pjesmarrës të organizatrës së Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e përjetshme të të drejtave elektorale.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 218
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.